Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lajta vízitúra igény szerint

lajta-tura-011-2011-www.szigetkozvizitura.hu.jpg

Lajta vízitúra - ahogyan Te szeretnéd és AMIKOR te, ill. ti szeretnétek: 
Lajta vízitúra 2 és 3 napos túraként is. 
Autóval és vonattal jövőknek is! A szállás igény szerint sátor vagy vendégszoba, panzió. 

 

 


Hívjon/hívj vagy küldj(ön) egy e-mailt és mondja/mondd el vagy írd le, hogy mit szeretnétek. Ha pontosan tudod az is jó, ha még csak körvonalazódó elképzelésed van, az is. Igényeik/igényeitek alapján olyan vízitúrát tervezünk és szervezünk, hogy egy életre ide fogtok költözni :) Szóval és komolyra fordítva.....

 

 

 

Egyedi (testre szabott) Lajta-vízitúrák 
lajta-tura-015-2011-www.szigetkozvizitura.hu.jpgA Szigetközbe, a Mosoni-Dunára bármikor tudtok hozzánk jönni, mivel minden nap indítunk vízitúrákat. A Lajta viszont speciális eset. 
A Lajta vízitúra akkor indul, amikorra egy kisebb társaság megrendeli és ahhoz persze már lehet csatlakozni, de a lényeg: a Lajta-kenutúra nem mindig van, nem indul automatikusan. Egyedi túrára ajánlatunkat az útvonal, az időpont és időtartam, a szállás, étkezés, szállítási igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben. 

 

 


Jelentkezés a Lajta-vízitúrára és a túradíj utalása
lajta-tura-006-2011-www.szigetkozvizitura.hu.jpgAjánlatunk elfogadása esetén (nem lesz nehéz, ellenállhatatlan) csörrents meg, (+36 209 342 760) vagy küldj egy e-mailt (szigetkozvizitura@yahoo.com) mi küldünk egy jelentkezési lapot, értelemszerűen töltsd ki és küldd vissza! Mi pedig hamarosan küldjük a visszaigazolást. 

 

 

A visszaigazolás után 48 órán belül kérjük a vízitúra díjának átutalását.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

A megjegyzés rovatba kérjük a számlázási címet, a vízitúra időpontját és a "Lajta-vízitúra" azonosítót beírni, viszont mást NE írj oda. 
(Pl. 1031 Bp., Záhony u. 7. 
2021. 08. 13-14., 
Lajta-vízitúra)